Voordeel van buiten spelen 

Zit jouw kind veel binnen, maar wil je hier verandering in brengen? Dan is het aanschaffen van een  RC voertuig van Arma wellicht iets voor jou. Buiten spelen heeft namelijk grote voordelen voor jouw kind. Met een RC voertuig hebben kinderen zelf de motivatie om naar buiten te gaan alleen of samen met vriendjes of vriendinnetjes. “Jongens, het is heerlijk weer ga toch even naar buiten” is van de baan, want met een bestuurbare auto zal het eerder lastig zijn om je kinderen weer naar binnen te krijgen. Hieronder lees je meer over de voordelen van buiten spelen. 

Een betere gezondheid dankzij buiten spelen

Buiten spelen heeft als grootste voordeel dat jouw kind iedere dag in de frisse lucht te vinden is. Binnen zijn er veel stoffen die schade kunnen aanbrengen aan de gezondheid. Terwijl de frisse lucht de luchtwegen juist weer vrij maakt en de weerstand van jouw kind vergroot. Frisse lucht houdt de luchtwegen dus schoon, vermindert stress en houdt de hartslag en bloeddruk op peil. Genoeg reden dus om je kind regelmatig buiten te laten spelen. Nog mooier is het natuurlijk als je kind uit zichzelf buiten gaat spelen en daar helpt een bestuurbare auto bij.

Minder schermtijd voor jouw kind 

Een ander voordeel van buiten spelen is dat jouw kind minder schermtijd krijgt. Steeds meer kinderen zitten tegenwoordig uren achter een tablet, TV of smartphone. Dit brengt schade aan de ogen, maar geeft het kind ook toegang tot een groot aantal filmpjes en sociale media. Dit kan een verkeerde invloed hebben. Breng de schermtijd naar beneden en laat je kind weer kind zijn door lekker buiten te spelen. Buiten zijn er weer nieuwe indrukken en heeft het kind de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Als ouder draag jij hier jouw steentje aan bij. 

De RC voertuigen zorgen voor plezier

Dankzij het buiten spelen krijgt jouw kind een geheel andere ervaring en zorg je er als ouder voor dat jouw kind meer weerstand opbouwt. Een Arrma RC voertuig is één van de grotere spelers op het gebied van bestuurbare auto’s en niet zonder reden. De kwaliteit van de auto is ontzettend goed en op veel vlakken zelfs beter dan dat van de concurrerende merken. De aanschaf van een voertuig is dus een investering, want de voertuigen gaan lang mee. Bovendien zijn de onderdelen makkelijk te vervangen indien nodig.