Stoere zomersporten

Het is weer bijna zomer en voor de avonturistische onder ons betekent dat veel leuke activiteiten. Je kan in de zomer, zeker in Nederland, veel meer leuke dingen doen om in beweging te blijven dan in de winter. En bewegen is belangrijk, dus ga ervoor. Veel mensen vinden dat ook, maar halen geen plezier uit bewegen. Daarom gaan wij in deze blog even dieper in op sporten en bewegen en hoe je dit leuk kan maken! Ben jij benieuwd wat jij kan doen om in beweging te blijven buiten de sportschool om? Lees dan snel verder!

Golfsurfen 

Op het water zijn is geweldig, zeker in de zomer! En op een boot chillen terwijl je van de zon geniet is natuurlijk super, maar dan ben je niet echt in beweging. Om een beetje fit te blijven terwijl je geniet van de zon is het leuk om eens te gaan golfsurfen! Zeker wanneer je op vakantie bent in zuid frankrijk of in spanje is het leuk om het een keertje te proberen. Je kan deze activiteit ook gewoon in Nederland uitvoeren. Hiervoor moet je wel naar Zeeland, maar daar heb je zeker voor een beginnend surfer prima golven. Ben je van plan om te gaan surfen op je vakantie naar het buitenland? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst eens te oefenen in Zeeland. Zo ben je lekker voorbereid wanneer je naar het zuiden gaat! Het leukste aan golfsurfen is dat je het ook goed kan combineren met een dagje strand. Zo kun je na een intensieve activiteit als surfen even lekker uitrusten in de zon. Het is dan leuk om een leuk strandjurkje bij je te hebben. Zo ga je namelijk gemakkelijk even naar het terras of de supermarkt om wat te halen vanaf het strand. Een strandjurkje van Ibizamode trek je zo over je zwemkleding aan en dan ben je klaar om onder de mensen te verschijnen!

Volleyballen 

Deze balsport is een super leuke activiteit voor in de zomer als je met vrienden bent. Je kan al spelen met slechts vier mensen omdat je zelf bepaald hoe groot het speelveld is in het zand. Je moet wel oppassen dat je niet te weinig drinkt en jezelf goed insmeert. Anders verbrand je snel omdat de zon reflecteert vanaf het zand. En genoeg water drinken is vooral dan heel belangrijk! Dus aarzel niet en ga er lekker op uit deze zomer!