opulaire game-releases in januari 2022

Het nieuwe jaar is nu al een tijdje onderweg en ook in de eerste maand van 2022 staat de gemiddelde gamer weer voor een interesse periode. In januari worden er weer verschillende nieuwe games uitgebracht door de bekendste spelontwikkelaars. Wij hebben de populairste game-releases in januari 2022 voor jullie op een rijtje gezet:

The Anacrusis

opulaire game-releases in januari 2022

 
Het nieuwe spel ‘The Anacrusis’ verschijnt op 13 januari 2022 in de winkel. De game van Stray Bombay is wellicht de beste release van de maand. Het spel zal beschikbaar zijn voor Windows en Xbox. In het spel zal de speler plaatsnemen in een ruimteschip. Echter is het ruimteschip net overvallen door kwaadaardige aliens. Het doel is simpel, versla de aliens en herover het ruimteschip. Het is de enige manier om nog veilig thuis te kunnen komen. Jij zal met een team de aliens moeten verslaan, de keuze aan wapens is enorm ruim. Je zal wel tijdens het spel de nieuwe wapens moeten vrijspelen. Ieder gevecht is weer anders en vanzelfsprekend kan de game-pass speler meteen starten met gamen. The Anacrusis is een absolute aanrader voor iedere gamer die gek is op science fiction. Zelfs in de online casino’s komt men spellen tegen met een ruimte-thema, zoals bijvoorbeeld de Space Wars. Nieuwsgierig? Bij veel slots kan je ook gratis gokken om het spel uit te proberen.

Rainbow Six Extraction

De nieuwe game ‘Rainbow Six Extraction’ zou eigenlijk al veel eerder worden gelanceerd door de spelontwikkelaar Ubisoft. Echter werd de lancering uitgesteld tot 20 januari 2022. Het is deze maand dus eindelijk tijd voor een nieuw hoofdstuk in deze gamereeks. De teams moeten door allerlei gebieden trekken en gedurende de tocht een groot aantal doelstellingen behalen. Vernietig de vijanden, schakel de grote bazen uit en probeer zoveel als mogelijk informatie te vergaren. Let goed op jouw teamgenoten, want iedereen moet in leven blijven gedurende het spel. Rainbow Six Extraction is straks beschikbaar de Playstation (4 en 5), Xbox, Google Stadia en Windows. 

Pokémon Legends: Arceus

Het spel ‘Pokémon Legends: Arceus’ zal op 28 januari 2022 worden uitgebracht. De release komt niet als een verrassing en zal weer veel Pokémon-fans een lach op het gezicht bezorgen. In dit verhaal zal de speler afreizen naar het gebied Sinnoh. Wij gaan ver terug in de tijd, waar alles nog niet zo modern was. De Poké-ballen zijn dan ook nog gemaakt van hout. Je zal zo af en toe nog moet vechten tegen andere tegenstanders en tijdens jouw tocht moeten zoeken naar Pokémon om te vangen. Het spel is echt een aanrader voor de liefhebbers van Pokémon. Er is alleen één minpunt, Pokémon Legends: Arceus is uitsluitend te koop voor de Nintendo Switch.