Dit kan niet missen in jouw toilettas!

Als het gaat om reizen, zijn er maar weinig dingen zo belangrijk als het hebben van een goed gevulde toilettas. Of je nu een weekendje weggaat of voor een lange vakantie vertrekt, je wilt er zeker van zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt om jezelf goed te verzorgen en er op je best uit te zien. Maar wat moet je nou echt in je toilettas hebben? In deze blog delen we enkele noodzakelijke items die niet mogen ontbreken in jouw toilettas!

Tandenborstel en shampoo

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende item: tandpasta en tandenborstel. Of je nu een nachtje weg bent of een lange reis maakt, het is belangrijk om je tanden goed te poetsen om je mondgezondheid te behouden en een frisse adem te behouden. Daarnaast is de kans groot dat je ook lekker je haar wilt wassen als je weg bent. Zorg ervoor dat je altijd een fles shampoo en conditioner meeneemt die geschikt is voor jouw haartype. Voor extra gemak kun je ook kiezen voor een 2 in 1 shampoo en conditioner.

Zonnebrandcrème

Of je nu naar het strand gaat of gewoon veel tijd buiten doorbrengt, het is belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon. Zonnebrand is daarom een essentieel item om in je toilettas te hebben. Kies een zonnebrandcrème met een factor die past bij jouw type huid en breng het regelmatig aan om je huid te beschermen.

Make-up en gezichtsreiniger 

Natuurlijk wil je ook niet vergeten om je make-up mee te nemen in je toilettas. Of je nu veel of weinig make-up draagt, het is altijd handig om het bij de hand te hebben voor een touch-up of om je look aan te passen aan de gelegenheid. Kies voor make-up producten die gemakkelijk aan te brengen zijn en weinig ruimte innemen, zoals een compacte poeder, mascara of lippenstift. Vergeet daarnaast niet om ook een gezichtsreiniger mee te nemen om je make-up aan het einde van de dag goed te kunnen verwijderen. Zo voorkom je verstopte poriën en onzuiverheden. Kies voor een gezichtsreiniger die past bij jouw huidtype, zoals een micellair water of een reinigingsolie. Met deze producten bij de hand, kun je altijd stralend en verzorgd voor de dag komen!

Handige benodigdheden 

Tot slot is het ook verstandig om een soort kleine hulp kit mee te nemen in je toilettas. Denk hierbij aan likdoornpleisters, pijnstillers, een insectenwerend middel en eventueel medicijnen tegen reisziekte. Zo kun je kleine ongelukjes snel en gemakkelijk behandelen, en hoef je je geen zorgen te maken als er iets gebeurt.