Zo verzend je gemakkelijk jouw producten

We leven in een tijd dat vrijwel alles makkelijk te bestellen is. Toch loopt het nog vaak spaak met de verzending. Thuiskomen terwijl er een brievenbuspakje op je ligt te wachten, dat is toch wel één van de kleine dingen in het leven die ons blij maken. Wel zo leuk als jij er als verzender dan ook voor kunt zorgen dat die bezorging op goede en fijne wijze uitgevoerd wordt. Uiteraard heb je niet over het gehele proces controle, maar je kan zeker je best doen om de unboxing ervaring van de ontvanger zo leuk mogelijk te maken. Hieronder volgen wat tips over hoe je dit makkelijk kunt realiseren. 

Brievenbuspakjes 

Het is natuurlijk als allereerste van belang om te kiezen welke verpakking het product nodig heeft dat je wil verzenden. Of het nu gaat om een product voor je webshop, een tweedehands kledingstuk of een kookboek dat je via marktplaats hebt verkocht. Het is een goed idee om te overwegen of het door de brievenbus zou passen, dat zou voor iedereen het makkelijkste zijn. Met een brievenbuspakje verzend je producten, die zoals de naam al zegt, door de brievenbus passen. En toch geeft het net even die bescherming voor onderweg om het product mooi te houden tot het moment van uitpakken. Ook is een brievenbuspakje vaak goedkoper om te verzenden dan een regulier verzendpakket. Brievenbuspakjes kan je krijgen in verschillende maten, namelijk in A4, A5 en A6 formaat.  Het zal je nog verbazen hoeveel producten in die maat pakjes passen! Dat scheelt voor jou een hoop tijd, je kunt ze namelijk gewoon in de rode brievenbussen kwijt, en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om ze te ontvangen. 

Wacht niet tot het laatste moment met verzenden 

Als je te maken hebt met een belangrijke leverdatum en je wil zeker zijn van een bezorging die op tijd komt, wacht dan niet te lang of tot het laatste moment met het verzenden van je producten. Uiteraard kan er altijd iets gebeuren met het pakketje, maar het is een fijn gevoel om te hebben dat jij als verzender weet dat je er alles aan hebt gedaan om het pakje op tijd de deur uit te krijgen. Reken voor jezelf daarom wat extra tijd in, misschien zelfs 2 dagen extra als je de mogelijkheid hebt om het pakket te verzenden. Zo zorg je ervoor dat je met een gerust gevoel het pakje in de brievenbus kunt doen.