Folder shoppen tips

Het zo efficiënt mogelijk shoppen is een kunst, dit geldt voor alle onderwerpen zoals kleding, interieur en ook boodschappen. Het is met een aantal tips goed mogelijk om zelf ook hier goed in te worden. 

Kijk in de koelkast

Wat heb je al in huis en wat mis je nog? Maak goed een lijstje met benodigdheden dit hoeft niet precies te zijn wat je nodig hebt maar kan ook een globaal overzicht zijn van de items de je moet halen zoals beleg of drinken.

Draag comfy kleding 

Er is niks vervelender dan rustig boodschappen proberen te doen terwijl je een broek heb die niet lekker zit. Denk ook aan goede loopschoenen want even boodschappen doen bestaat vaak niet en zo ben je dan opeens een uur lang aan het lopen. Het een uur lang rondlopen op hakken is een stuk minder prettig dan sneakers.

Budget

Bereken van te voren wat je ongeveer uit wilt geven, dit kun je goed in de gaten houden door middel van een zelfscanner te gebruiken als de supermarkt dit aanbiedt. Anders is het ouderwets even hoofdrekenen. Gelukkig kun je ook gebruik maken van apps waar je mee kan scannen als het hoofdrekenen niet je sterkste kant is.

Tijd

Als je dan uitgebreid boodschappen gaat doen let dan op welk tijdslot je dit gaat doen. Het is niet fijn om in een te drukke winkel te moeten lopen met een volle winkelkar. Ook scheelt dit weer wat tijd als je niet lang hoeft te wachten om af te rekenen. 

Bron: Libelle

Aanbiedingen

Kijk van te voren wat voor aanbiedingen er zijn en in welke winkels deze plaats vinden. Zo kun je gericht en duidelijk shoppen voor wat je nodig hebt. Verder kun je zo strategisch uit kiezen in welke winkel je boodschappen gaat doen. Soms heb je hele goede aanbiedingen in de Albert Heijn maar dit is over het algemeen een duurdere winkel, anders is de Lidl over het algemeen een goede koopjes supermarkt. De aanbiedingsfolder van een Albert Heijn lijkt altijd erg voordelig maar kijk ook eens naar de Lidl folder met al een goede prijs kwaliteit verhouding zijn de aanbiedingen soms echt ontzettend goed.