Na de zwangerschap en hoe curanol hierbij kan helpen

Door een zwangerschap ontstaan er vaak klachten. Sommige vrouwen schamen zich voor deze klachten en zoeken daardoor op een laat moment hulp. Eén van die klachten is de aambei. Wat is dit precies en welke middelen kunnen erbij helpen? Dit artikel helpt vrouwen na de zwangerschap om minder last te krijgen van dit soort vervelende kwaaltjes.

‘Dit artikel helpt vrouwen na de zwangerschap om minder last te krijgen van dit soort vervelende kwaaltjes.
De ongemakken de periode na de zwangerschap en hoe curanol hierbij kan helpen

De klachten bouwen op

Tijdens de zwangerschap maken vrouwen in grote hoeveelheden hormonen aan. De effecten op het gedrag zijn algemeen bekend. Wat minder bekend is zijn de vervelende lichamelijke klachten die ontstaan door deze hormonen. Eén van die hormonen is het hormoon progesteron. Doordat dit hormoon in zulke hoge mate is aangemaakt tijdens de zwangerschap ontstaan er vaak aambeien.  Dit komt doordat de zware baarmoeder de bloedstroom belemmert. Dit is natuurlijk erg vervelend want het kan pijnlijk zijn en het moeilijker maken om te zitten. Daarom is het belangrijk om gelijk hulp te zoeken wanneer deze klachten ontstaan. Vaak kan door vroeg behandelen, erger worden voorkomen. 

‘Daarom is het belangrijk om gelijk hulp te zoeken wanneer deze klachten ontstaan. Vaak kan door vroeg behandelen, erger worden voorkomen

Behulpzame tips bij klachten

Om de klachten bij aambeien zo laag mogelijk te houden kun je met een paar kleine veranderingen aan je dag, een groot verschil maken. Allereerst is het handig om de aambeien goed schoon te houden. De Europese manier van het afvegen bij een grote boodschap is daar niet erg geschikt voor. Je doet er daarom verstandig aan om bij elke toiletbezoek de plekken waar je last hebt af te spoelen met lauw water. 

‘Om de klachten bij aambeien zo laag mogelijk te houden kun je met een paar kleine veranderingen aan je dag, een groot verschil maken

Andere oplossingen zijn het gebruik van koude kompressen. Deze kunnen met een nat kraamverband worden gebonden aan de plek waar de klachten zijn. Dit kan voor het zitcomfort terug brengen. De kompressen kun je na gebruik schoonmaken en terug leggen in de vriezer. Dit is een routine die de klachten verligt maar zeker geen medicijn tegen de aambeien. Daarnaast is het belangrijk om zachte ontlasting te hebben. Dit kan door veel water te drinken. Minimaal 2 liter per dag. Daarnaast is het goed om veel vezelrijk voedsel te eten zoals fruit, groente en bruinbrood. Daarnaast is het nog mogelijk om verdovende zalf te krijgen van de huisarts. 

Curanol zalf in combinatie met curanol tabletten

Het is ook mogelijk om Curanol te gebruiken. Dit is een aambeienzalf op natuurlijke basis. De zalf krijg je in combinatie met tabletten. Het voordeel van de pillen op natuurlijke basis is dat het goed gebruikt kan worden in combinatie met de zwangerschap.

‘Dit is een aambeienzalf op natuurlijke basis. De zalf krijg je in combinatie met tabletten.

Curanol helpt de huid rond de anus herstellen bij aambeien. Het heeft een jeuk stillende werking. Daarnaast helpt het de huid rond de anus te herstellen. De curanol zalf word ondersteund door de curanol tabletten. Het kan ook preventief gebruikt worden voor de cosmetische verzorging van spataderen. En de cosmetische verzorging van de huid rond de anus. Voor een optimale werking gebruik je curanol zalf in combinatie met de curanol tabletten.

Deze zal zorg dragen voor een elastische huid en een goede bloedsomloop in de spataderen. Dit is erg belangrijk bij aambeien. En tijdens de zwangerschap en speciaal met de bevalling. Gebruik de zalf in combinatie met de tabletten. Curanol tabletten bevatten oa. vitamine C. Dit houdt de aderen en bloedvaten elastische. Verzorging van de huid rond de anus is een aanrader. Ontsierende aderen zijn moeilijk te herstellen. Houdt de bloedvaten in een goede conditie. De tabletten laten zich uitstekend combineren met de zalf om de verzorging van de anus ook ten tijde van de zwangerschap. Begin tijdig met de zalf ter verzorging van je huid en bloedvaten. En houd je bloedvaten elastisch. Voor het beste resultaat gebruik je de zalf in combinatie met de tabletten met oa. vitamine C. Voor meer informatie of voor je bestelling hier vind je Curanol zalf en hier de Curanol tabletten. Voorkom ontsierende aderen en blijf volledig fit en gezond.